Update bygget & engagemang i SKK

  • 16 jan 2021

Bygget

Den observante har säkert noterat att bygget på klubben nu är i full gång och både styrelsen och den tillsatta Byggruppen jobbar hårt med att förverkliga klubbens önskemål och se till att bygget flyter på. Vi har också engagerat en besiktningsman som bistår oss under resans gång. Parallellt med projektet tittar också Byggruppen på de delar som ligger utanför byggfirmans ansvar bl.a inredning i kajakförråden samt lås/passersystem m.m. Det kommer att bli superfint och vi kommer att ge er uppdateringar allt eftersom.

Under tiden för bygget så har entreprenören bytt lås så ingen medlem kan komma in. Klubben är under bygget en arbetsplats och det är förbjudet för obehöriga att vistas där! Likaså gäller för nyttjandet av klubbens kajaker. Dessa får tillsvidare inte nyttjas

 

Engagemang i klubben

Styrelsen tänker tillsätta två grupper som har hand om kajakflottan respektive tränings- och tävlingsverksamheten i klubben. Vi går redan nu ut med en förfrågan för att intresserade kan anmäla sig:

Kajakflottan
Vi behöver en referensgrupp med god kännedom om klubbens kajaker. Gruppen är tänkt för att planera inköp på kort och lång sikt, samt förmedla kunskap om reparation/underhåll som medlemmarna gör själva respektive skickar iväg. Vi behöver ha någon som kan surfski resp. K1 och SUP. I gruppen ingår materialansvarig i SKKs styrelse och ska förse styrelsen med en kort- och långsiktig budget för materialinköp.

Tävlings- och träningsverksamhet
Vi behöver även förstärka klubben med en mindre grupp som anordnar klubbens tävlings- och träningsverksamhet i samarbete med styrelsen. Skillnaden mot tidigare är att vi vill ha en grupp som har som uppgift att anordna tävlingar och träningar, snarare än att tävlingsansvarig förväntas anordna tävlingar. Det är en fördel om gruppen består av såväl äldre som nyare medlemmar.

Utöver dessa två grupper behöver vi som vanligt hjälp med instruktörer till introkurserna i vår. Det är självklart inget problem att vara engagerad i flera olika grupper och för att vara instruktör krävs ingen speciell utbildning utan god paddelvana och pedagogik räcker. Vi är många medlemmar som är tillräckligt kvalificerade!

Välkommen att anmäla ditt intresse!

/Styrelsen SKK