Nyheter

Faktura kajak- / SUP-plats

  • 5 jun 2024

Nu har vi [äntligen] fått iväg fakturorna för kajak- / SUP-plats. Det går att betala via bankgirot eller att swisha. Vänligen uppge fakturanumret! Om någonting inte stämmer hoppas vi att ni hör av er. 

Njut av SUP och paddling samt Nationaldagen i morgon!

Styrelsen

Gäster

  • 28 maj 2024

Du som har varit medlem en säsong hos SKK har möjlighet att ta med dig en gäst. Gäst får låna Coastrunner eller Coastliner. Däremot ingen SUP eller surfski. Gäst är person som fyllt 15 år. 

Tänk på att det är du som SKK-medlem som ansvarar för att materialet hanteras varsamt och att betalning sker. Kostnaden är numera 150:- som swishas till klubbens nummer: 123 465 7532.

Ha en trevlig paddeltur!

Medlemsavgiften

  • 19 maj 2024

Hej!

Alla som har betalat sin medlemsavgift bör nu kunna se att betalningen är registrerad. Om den inte är registrerad under er profil så skriv till info@kajak.org 

Om en vecka kommer vi att skicka ut en påminnelse till er som inte har betalat. Så för att slippa föreningsavgiften, betala under kommande vecka.

Ps Fakturorna för kajakplats kommer senare i maj. 

Medlemsfakturor

  • 15 apr 2024

I dag har vi skickat ut årets medlemsfakturor. Vi ber er att betala via bankgiro och uppge OCR-numret. Ifall ni swishar registreras tyvärr inte betalningen automatiskt.

Vid årsmötet den 6 mars 2024 beslutades om en medlemshöjning för ordinarie medlem samt för pensionärer. En anledning till medlemshöjningen är att vi under våren kommer att byta låssystem. Förutom medlemshöjningen har även avgiften för gästpaddlare höjts till 150:-

Fakturorna för kajakplats har ännu inte skickats, utan de kommer om ungefär en månad.

Medlemsintag 2024

  • 5 feb 2024

Om du önskar bli medlem i Stockholms Kajak klubb så måste du först gå en kurs där vi går igenom säkerhet, hantering av utrustningen, grundläggande paddelteknik samt vad som förväntas av en medlem i en ideell förening. Antalet platser till kursen brukar vara begränsade. Information om hur man söker medlemskap finns under fliken "bli medlem" i menyraden här på hemsidan.