Träning

Träning säsongen 2023

 

För er som önskar att träna gemensamt finns det ett antal aktiviteter att hålla koll på. Samtliga aktiviteter arrangeras av medlemmarna själva och är öppna för samtliga medlemmar oavsett nivå:

 

Måndagsträning

Startar kl 18.00 från bryggan. Upplägget är intervallträning - dvs alla kan vara med oavsett paddlingsvana. Pålsundet (kanalen mellan Södermalm och Långholmen) och utanför Fredhällsklipporna är favorittillhåll. Måndagsträningen är igång året runt men med mest deltagare april-oktober. Häng på!

 

Tisdagstävling

På tisdagar mellan början av maj till slutet av september arrangerar vår grannklubb Örnsbergs Kanotsällskap träningstävling. Tävlingarna har varierande distans och är öppna för alla nivåer. Deltagande är gratis och gemensam paddling till start från SKK kl 18.00 då anmälan sker vid bryggan på Reimers senast 18.30. Mer info på www.oks.nu

 

Onsdagsträning

Startar kl 18.00 från bryggan och vi går först igenom dagens träning. Upplägget är teknikträning - dvs alla är välkomna och speciellt nya medlemmar, i syfte att få in rätt teknik i ett tidigt skede samt att lära känna varandra. Vi fokuserar på olika övningar varje gång och olika erfarna paddlare från klubben håller i varje session, dvs du behöver inte ha gått på en tidigare onsdagsträning för att vara med. Häng på! 
Vill du hjälpa till och hålla i en onsdagsträning så kontakta gärna Anton Järild (via Facebook eller info@kajak.org) - Tack!

 

Lördagsträning

Startar kl 09.00 från bryggan. Fritt upplägg med fokus på längre turer och en möjlighet att träffa andra att paddla med. Förslag på sträckor: Kungsholmen runt, Kärsön runt, Essingeöarna.

Vi ses på bryggan!