Nyheter

Vattenskotrar

  • 24 jun 2020

Hej,

Som flera säkert vet så diskuteras ett förbud mot vattenskotrar vid Hornsbergs Strand. Flera (alla?) kanotister har haft obehagliga erfarenheter/händelser p.g.a. vattenskotrar som kör för fort, för nära och allmänt vårdslöst.

Från styrelsens sida ser vi en möjlighet att nu argumentera för ett förbudsområde större än det föreslagna, typ allt öster om Essingen.

Vi kommer att uppvakta kommunen om detta och tar gärna emot era berättelser om incidenter för att ha konkreta exempel. Frågan är het nu, så skriv till info@kajak.org.

Vi gör detta tillsammans med ÖKS och vi kommer att kontakta DN angående artikeln.

//Styrelsen gm Ingemar

Tack Du som betalt avgiften

  • 15 jun 2020

Tack till de 85% av klubbens medlemmar som betalat medlemsavgift

Till dig som  betalt din medlemsavgift, bortse från detta meddelande.

Till övriga: Våra stadgar säger: ”Medlem som inte har betalat gällande årsavgifter ska anses ha utträtt ur klubben”.

15% av våra medlemmar har inte betalt avgiften efter tre påminnelser. 

Det kan finnas många anledningar till att man inte  betalat. Kanske har vi fel mailadress och kontaktuppgift till dig? Kanske har du flyttat eller vill inte vara med längre? 

Om du inte betalt, men vill fortsätta vara med hör av dig före midsommar till info@kajak.org för att vi ska stoppa avregistreringen av din blip/nyckel till klubben.

Med, som alltid, glada hälsningar,

Styrelsen,

 

TV 4 Nyhetsmorgon

  • 12 jun 2020

TV 4 Nyhetsmorgon på bryggan söndag morgon

Bänka er framför skärmarna på söndag morgon, troligen runt kl nio. Då gör TV 4 Nyhetsmorgon ett inslag från bryggan där Tina Ekelund representerar klubben och berättar om och visar paddlingens grunder.

Det hela sammanfaller med introduktionen av nya medlemmar så vi andra får, som vi tidigare meddelat, hålla oss borta från bryggan fram till efter 10:30 och följa det hela digitalt.

Kul PR för klubben och paddelsporten!

Styrelsen

Påminnelse i coronatider

  • 10 jun 2020

 

 

Påminnelse om vad som gäller under rådande coronaläge

 

Kära medlemmar,

Vi lever i en extraordinär tid med en pandemi som fortsätter att skörda liv. Vi var många som hoppades i vintras att vi när sommaren var här i stort sett skulle vara igenom krisen. Det är vi inte. Vi hoppas alla att det går åt rätt håll, men det förutsätter att vi håller i och håller ut. Folkhälsomyndighetens rekommmendationer, som skall följas, bygger på ett ansvarstagande från såväl envar som av företag, organisationer och föreningar.

I SKK har vi i styrelsen, som tidigare meddelats, dragit slutsatsen att för att var och en skall kunna ta sitt eget ansvar för att hålla avstånd, undvika trängsel på bryggan m.m. behöver vi avstå från att ta med gäster till klubben. Vi har medlemmar som undviker att paddla för att de inte vill utsätta sig för de risker det innebär att komma ner på bryggan om för många människor samlas där samtidigt.

Därför hoppas vi att alla respekterar beslutet om gäster. En förhoppningsvis liten uppoffring i rådande läge. Vi vill alla att klubbens medlemmar skall kunna njuta av sommarens paddling och att vi inte skall behöva göra ytterligare begränsningar för att säkerställa att vi alla i SKK gör vad vi kan för att komma igenom pandemin så fort som möjligt.

För styrelsen,

Ingemar Persson, ordförande