Nyheter

Tävlingssäsongen 2018 är här!

  • 30 apr 2018

Även i år finns det mycket goda möjligheter att tävla i Stockholmsregionen för den som vill testa sina gränser eller bara ha en anledning att umgås med andra trevliga SKK:are. Klubbens ambition är att skapa förutsättningar för så många medlemmar som möjligt att delta på Stockholmscupen och Örnsbergs tisdagstävlingar.

Tisdagstävlingarna är återkommande träningstävlingar som hålls varje tisdag under månaderna maj, juni, augusti, september, första start är imorgon den 1 maj. Dessa träningstävlingar är för alla nivåer av paddlare och uppslutningen brukar vara bra, främst med deltagare från SKK och Örnsberg men även från andra närliggande klubbar. För den som vill vara med men är lite osäker på hur det går till är det bara att dyka upp på SKK:s brygga valfri tisdag, kl 18:15 paddlar vi gemensamt bort mot starten och det brukar alltid finnas medlemmar där som kan förklara hur saker och ting går till.

Sedan har vi Stockholmscupen som i år innefattar åtta deltävlingar runt om i Stockholm, varav SKK står som värd för två av dem. Även detta är ”träningstävlingar” där man kan delta oavsett nivå. Här kommer vi från klubbens håll försöka lösa logistiken med bilar och ev. släp för att möjliggöra deltagande för alla som vill. Håll utkik på klubbens facebooksida när det börjar närma sig race, där kommer vi lägga ut resplanen etc inför varje deltävling.

Kalendern som gäller för 2018 är:

1. Brunnsanbataljen, tisdagen den 8 maj, start 19:00

2. Kungsholmen runt K2, lördagen den 19 maj

3. Djurgårdsloppet, söndagen den 27 maj

4. Roland Carlsson memorial (Munken runt), onsdagen den 6 juni kl. 19:30

5. Orlången, lördagen den 16 juni kl 10.00

6. Tullingetraden, söndag 26 augusti

7. Långloppsmästaren, lördagen 8 september med start 10:00

8. Kungsholmen runt med Le Mans start, lördagen den 22 september

Vi ses på vattnet!

/Styrelsen

Vårfixardag

  • 23 apr 2018

Hej alla,

vårfixardagen blir lördagen den 5 maj kl 0900. Fixande, god mat och trevlig umgänge utlovas. Mvh Richard & Jens

En ny säsong snart igång!

  • 9 apr 2018

Isläget runt Kungsholmen har gjort det svårt att paddla under vintern, men kommande vecka ser ut att lösa upp den mesta isen och vi kan snart sätta i kajakerna från vår egen brygga. Vi har formerat den nya styrelsen och påbörjat planeringen för 2018. Via länken kan du läsa mer:

Styrelseinformation april 2018