Nyheter

Gäster till klubben

  • 22 aug 2020

Vi har fattat beslutet att återigen tillåta medlemmar att ta med sig en gäst till klubben. Vi uppmanar dock samtliga att ta fortsatt hänsyn till varandra och tänka på hur vi nyttjar de gemensamma utrymmena som omklädningsrum, bastu och brygga. Om ni kan så kom redan ombytta till klubben och paddla ut direkt för att minimera tiden på bryggan. Kan ni även duscha hemma efteråt så minskar vi risken ytterligare. 

Vill tycker alla om att paddla och vill gärna kunna dela den upplevelsen med andra. Vi får dock fortsätta att anstränga oss lite för att göra detta säkert för varandra.

  • Endast en gäst per medlem
  • Sträva efter att komma ombytta och om möjligt duscha hemma
  • Håll nere tiden ni hänger på bryggan

Vi ses!

Styrelsen 

Information från styrelsen

  • 17 aug 2020

Klubbkamrater!

 

Det har har varit ett år präglat av stora förändringar. Covid19-pandemin har påverkat oss alla på något sätt och förändrat i vår vardag, hur vi jobbar, umgås och tränar. För Stockholms Kajakklubb har det inneburit nya rutiner för våra introkurser och att ta med gäster och det kommer bedömt att fortsätta att påverka vår verksamhet även under hösten. Till det pågår just nu också ett stort arbete med att planera inför den omfattande renovering som kommer att påbörjas av våra lokaler.

Stockholm Kajakklubbs största motgång och sorg i år är bortgången av vår ordförande Ingemar Persson. Ingemar lämnade oss hastigt i slutet av juli och förutom att ha varit en väldigt kär klubbkamrat var han även en angelägen ordförande med klubbens bästa som ambition. Hans bortgång lämnade många berörda och kommer bl.a. att innebära ett extra klubbmöte i samband med årets Klubbmästerskap.

Klicka på "Läs mer" här nedan för att ta del av hela nyheten och kommande viktiga datum!