Nyheter

Eden + SKK = Inte sant!

  • 1 apr 2022

Hej, igen!

Det blev för många en överraskning med den förra nyheten. Är det verkligen så illa ställt med ekonomin? Hur länge ska samarbetet med krogen pågå? Borde inte styrelsen först ha frågat medlemmarna innan ett sånt här beslut? Frågorna blev många och alla kommer att besvaras i nästa informationsbrev.

 

Men först… April, april! :)

 

Allt i förra nyheten var påhittat. SKK är och kommer att förbli en idrottsförening med fokus på träning & tävling och inte en klubb med lounge-häng och cocktails (även om drinkar också är trevligt ibland).

Önskar alla en fortsatt fin 1:a april!


Justin Walemark, Ordförande SK

Eden + SKK = Sant

  • 1 apr 2022

Hej Medlemmar!

Ombyggnationen har visat sig innebära en del motgångar och den senaste besiktningen visade att vi kommer att behöva göra ett par ganska omfattande åtgärder. Tidigare har vi kunnat reklamera de fel som uppstått under bygget men dessvärre kunde vi inte få entreprenörer att bekosta dem den är gången, detta p.g.a. en kontraktsmiss vilket innebär att vi står inför stora utgifter, något som klubbens ekonomi tyvärr inte klarar av. Efter samtal med både entreprenör om eventuella lösningar och Stockholm Stad om ekonomiskt stöd så har vi nu erbjudits möjligheten till att inleda ett samarbete med företaget som renoverar vårt gamla klubbhus Annexet. Lösningen blir att vi får stöd till renoveringen och vi upplåter våra lokaler till dem under vissa dagar och kvällar i sommar.