Påminnelse i coronatider

  • 10 jun 2020

 

 

Påminnelse om vad som gäller under rådande coronaläge

 

Kära medlemmar,

Vi lever i en extraordinär tid med en pandemi som fortsätter att skörda liv. Vi var många som hoppades i vintras att vi när sommaren var här i stort sett skulle vara igenom krisen. Det är vi inte. Vi hoppas alla att det går åt rätt håll, men det förutsätter att vi håller i och håller ut. Folkhälsomyndighetens rekommmendationer, som skall följas, bygger på ett ansvarstagande från såväl envar som av företag, organisationer och föreningar.

I SKK har vi i styrelsen, som tidigare meddelats, dragit slutsatsen att för att var och en skall kunna ta sitt eget ansvar för att hålla avstånd, undvika trängsel på bryggan m.m. behöver vi avstå från att ta med gäster till klubben. Vi har medlemmar som undviker att paddla för att de inte vill utsätta sig för de risker det innebär att komma ner på bryggan om för många människor samlas där samtidigt.

Därför hoppas vi att alla respekterar beslutet om gäster. En förhoppningsvis liten uppoffring i rådande läge. Vi vill alla att klubbens medlemmar skall kunna njuta av sommarens paddling och att vi inte skall behöva göra ytterligare begränsningar för att säkerställa att vi alla i SKK gör vad vi kan för att komma igenom pandemin så fort som möjligt.

För styrelsen,

Ingemar Persson, ordförande