Riktlinjer under bygget

  • 13 dec 2020

Tillsammans med byggfirman Cred AB har vi tecknat ett avtal som innebär att de ska påbörja bygget före den 10 januari 2021 och vara färdiga senast den 20 april 2021.
Under den perioden och från och med fixardagen så kommer det inte att gå att nyttja vare sig klubbens kajaker, utrustning eller bryggan! Du kommer alltså inte att kunna gå in på seglarklubben och låna våra kajaker. Tyvärr. Detta är en styrning från seglarklubben och en del i överenskommelsen som vi har med dem. Likaså kommer vår brygga att vara helt avspärrad.

Vi får alltså finna oss i att klubbens paddlingsverksamhet nu blir helt pausad under tiden som bygget pågår. Vi har självklart tittat på olika lösningar där det ändå skulle gå att paddla under tiden men kommit fram till att vi varken kan ha en fungerande logistik för det eller att det kan genomföras på ett säkert sätt. Vi får alla hålla tillgodo och hitta alternativa träningsformer, vissa av er är t. ex redan medlem i andra kajakklubbar.

För er som inte kan delta på fixardagen, väl mött nästa år till både ett nytt klubbhus och förhoppningsvis ett Stockholm mindre påverkat av Corona.

/Styrelsen