Inbrott

  • 28 okt 2020

Hej medlemmar,

Vi har tyvärr fått inbrott på klubben inatt och alla reservnycklar till skåpen och extra blippar är stulna vilket gör att vi nu behöver byta ut alla dessa. Vi kommer att göra detta snarast möjligt och försöker lösa allt nu under dagen.

Vi har tillfälligt bytt ut samtliga hänglåsen och satt dit kodlås istället. Koden till dem kommer att kommuniceras ut via mail.

Ni kommer att kunna fortsätta använda era blippar för att komma in genom grinden samt använda er nyckel till att komma in på toaletten och i pentryt, men dessa lås kommer att bytas ut framöver. Rutiner för vilka som ska få nycklar och när vet vi inte än. Det beror också på när underhållsarbetet av byggnaderna startar (om bygget kommer igång snart finns inget behov av nycklar alls).

Vet någon något om detta eller har sett något sedan igår kväll var vänlig meddela oss. Dessa nycklar och blippar fanns i huset vid ingången, i ett skåp med lås, där dörren ej var låst, och skåpet brutits upp.

Vi påminner om vikten att låsa efter er och inte låta dörrar vara öppna.

Vi gör vårt bästa för att lösa detta snarast och håller er uppdaterade. Om ni har ägodelar på klubben av högre värde rekommenderar vi att ni tar hand om dessa tills vi har löst detta. Vi tror inte att något har blivit stulet, men vi kan inte vara helt säkra då alla har olika personliga egendomar utan register. Vi rekommenderar att titta förbi om ni har något värdefullt på plats. 

Tillsvidare förvaras klubbens vingpaddlar och flytvästar i paddelförrådet vid ingången.

Tack för förståelsen,

SKK Styrelsen